Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Glow in the dark navlepiercing

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en navlepiercing der lyser i mørke og du vælger selv mellem seks flotte farver. Du får en Glow in the Dark navlepiercing til kun 39,- kr. pr. stk. Vi tilbyder dog også muligheden for at du kan få alle seks navlepiercinger for kun 99,- kr.

Disse navlepiercinger er alle lavet i det sikre materiale akryl. Husk denne model let kan afkortes i længden, hvis du ønsker det. Den bløde stav er også en fordel ved sport og andre fysiske aktiviteter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-48
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Kuglestørrelse 4 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
I'm Lovin' it <3
Karakter
Rigtig god og lyser vildt god op. Bedømt af Steff
Elsker dem
Karakter
De er meget fede og enkle. De lyser når det bliver mørkt. Bedømt af Karen Petersen
Virker som de skal
Karakter
Well, jeg havde ikke regnet med at den ville lyse et mørkt rum op, så jeg er absolut ikke skuffet over den. Kvalitet og pris er der intet at sætte en finger på..
Den lyser i mørke når den har været under lys, som skrevet :)
Bedømt af Kristina
Okay!
Karakter
Det er en meget fed ide, men der skal være fuldstændig mørkt, før at den lyser, og så lyser den kun en lille smule. Men det ser fedt ud når den lyser :) Bedømt af Sine Sørensen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Glow in the dark navlepiercing
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.