Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fleksibel buet stav med sten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Dette piercingsmykke er til dig som går og leder efter en fleksibel og behagelig buet stav, med mange farver og smukke sten.

Du vælger selv om din stav skal være de klassiske 8 mm. til f.eks. øjenbrynspiercinger eller længere på 10 mm. Alle modellerne er lavet med en trådtykkelse på 1,2 mm.

Vælger du en model på 8 mm. kommer den med små søde kugler i begge ender på 3 mm. eller 4 mm. når du vælger 10 mm. længde. Bemærk dog at enkelte lyserøde stave på 10 mm. kan levers med 3 mm. kugler.

Piercingen er lavet af fleksibel PTFE, som gør denne stav utolig let og bøjelig og kuglerne i det hårdere med stadig sikre materiale akryl. Alt i alt, en let og fleksibel buet piercingstav.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-37
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale PTFE / Bioplast
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fleksibel buet stav med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.