Fish tail næsepiercing med indfattet opalsten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du problemer med at de almindelige næseskruer ikke passer din næse eller din ørepiercing? Så kan du med denne fish tail stav lave dig eget smykke, som er 100% tilpasset til din piercing. Staven er 19 mm. lang og kan bukkes hvor på staven du ønsker det. Jo længere du vil have det bærende stykke skal være, jo længere fra kuglen med opalstenen skal staven bukkes. Du bukker den med en bukketang, som du kan finde i vores kategori med værktøj.

Smykket findes i to tykkelser, som er henholdsvis 0,8 mm. og 1,0 mm. Disse to varianter kan ydermere vælges med forskellige størrelser på stenen samt i de to farver du kan se på produktbilledet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-238
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 19 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Stentype Syntetisk opal
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fish tail næsepiercing med indfattet opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.