Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fish tail næsepiercing af 14 karat guld med indfattet sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 229,00 DKK

Nu kun: 183,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Med en fish tail næsepiercing, kan du lave dit eget smykke, så det passer lige præcis til din piercing. Om det skal være et L-formet smykke eller en næseskrue, bestemmer du selv. Med det rigtige værktøj, kan du lave det som du ønsker det.
Denne model er lavet af 14 karat guld og findes i både almindelig gul guld og 14 karat hvidguld. Samtidig findes den i to tykkelser og to kuglestørrelser. Så du kan mere eller mindre få et skræddersyet smykke.

Uanset hvilken model du vælger, er længden den samme. Længden er 19 mm. så der er umiddelbart plads nok til at bukke og bøje staven hvor du ønsker det. Også stenen er den samme - I dette tilfælde en klar sten, som er indfattet, hvilket betyder at der ikke er brugt lim, da stenen sidder nede i metallet, hvor kanterne omfavner stenen, så den ikke falder ud.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-19
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 19 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Andet
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fish tail næsepiercing af 14 karat guld med indfattet sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.