Farvet næseskrue med sten

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En virkelig bedårende lille næseskrue til hende som fortjener det absolut bedste. En næseskrue er rigtig god, hvis du gerne vil være sikker på at dit næsesmykke bliver siddende hvor det skal, mens det samtidig mærkes mindst muligt. Næseskruen lirkes ind på plads, og når først den sidder der, vil du nærmest intet mærke til den. Bøjledelen som lirkes ind gennem piercingen, lægger sig nemlig fladt op af næseborets inderside. Smykket er dermed ekstra sikkert i brug, da der ikke er nogle former for stikkende dele på indersiden.

Denne yndige næseskruge er udstyret med en enkelt klar sten, som glitrer og glimter, når lyset falder på den. Næseskruen fås i seks forskellige flotte farver, som rangerer lige fra elegante guldfarver til iøjnefaldende sort, samt alt muligt andet der i mellem. Hver farve har sit eget unikke udtryk som vil komplimentere dit look på forskellig vis, alt afhængig af hvilken farve du vælger.

Smykket fås desuden i to størrelser, nemlig med en trådtykkelse på 0,8 mm. samt 1 mm. Du skal blot vælge den størrelse som passer til din piercing og den farve du synes bedst om og du er good to go.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-115
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Kuglestørrelse 2 mm.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Farvet næseskrue med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.