Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake tungepiercing af selvlysende akryl

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du altid drømt om en tungepiercing, men aldrig turde at få den lavet - eller været i tvivl om, hvordan det ville komme til at se ud? Denne fake tungepiercing kan være løsningen på dit problem. kuglen er lavet af selvlysende akryl, hvor der er lavet et hulrum på den ene side af kuglen. Du kan få kuglen i flere forskellige farver, hvor hver farve har sin egen selvlysende nuance. Med denne fake tungepiercing kan du derfor både se og føle, hvordan det er at have en rigtig tungepiercing.

Kuglen sidder fast på tungen ved hjælp af vakuum. Du sætter den fast på tungen ved at placere kuglen mellem tænderne og suge luften ud af den, så der dannes undertryk - På den måde sidder kuglen godt fast på tungen. Bemærk at kuglen ikke er er til permanent brug. Du skal altid huske at tage tungepiercingen ud inden du f.eks. spiser eller drikker, da du kan komme til at sluge den. Hvis du kommer til at sluge den kan du være helt rolig - den skal nok komme ud igen af sig selv - Vask den dog inden du bruger den efterfølgende.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-166
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Kuglestørrelse 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Andet
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake tungepiercing af selvlysende akryl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images