Fake tungepiercing af selvlysende akryl

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du altid drømt om en tungepiercing, men aldrig turde at få den lavet - eller været i tvivl om, hvordan det ville komme til at se ud? Denne fake tungepiercing kan være løsningen på dit problem. kuglen er lavet af selvlysende akryl, hvor der er lavet et hulrum på den ene side af kuglen. Du kan få kuglen i flere forskellige farver, hvor hver farve har sin egen selvlysende nuance. Med denne fake tungepiercing kan du derfor både se og føle, hvordan det er at have en rigtig tungepiercing.

Kuglen sidder fast på tungen ved hjælp af vakuum. Du sætter den fast på tungen ved at placere kuglen mellem tænderne og suge luften ud af den, så der dannes undertryk - På den måde sidder kuglen godt fast på tungen. Bemærk at kuglen ikke er er til permanent brug. Du skal altid huske at tage tungepiercingen ud inden du f.eks. spiser eller drikker, da du kan komme til at sluge den. Hvis du kommer til at sluge den kan du være helt rolig - den skal nok komme ud igen af sig selv - Vask den dog inden du bruger den efterfølgende.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-166
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Kuglestørrelse 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Andet
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake tungepiercing af selvlysende akryl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images