Fake taper med drage

Lagerstatus: Ikke på lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu har du muligheden for at føre dig frem med denne top fede fake taper med det flotteste dragehoved på. Du behøver kun en trådtykkelse på 1,2 mm. for at kunne bruge dette smykke og ikke en sjæl vil kunne se at du ikke har stretchet dine ører længere op.

Det er næsten som at få i både pose og i sæk når man køber fake piercingsmykker, for du får både muligheden får at kunne gå med nogle rigtig lækre smykker, samtidig med at du altid kan gå tilbage til kun at have de små huller synlige. Så hvis du har nogle forbehold omkring det med at stretche dine ører op i en større størrelse men alligevel også synes det ser cool ud med smykkerne til stretchede ører, så kan disse fake tapers være svaret.

Denne taper er lavet med en stav af kirurgisk stål mens selve dragen som er den synlige del, er lavet af akryl. Dragen består af et flot dragehoved foran mens dragens hale ses bag til hvor den slanger sig lystigt ned langs bagsiden af øret.

Hvis du skulle ske at have stretchet dine ører og nu sidder og ærger dig over ikke at kunne bruge de fede dragetapers fordi de er til fake brug, så fortvivl ej. Vi har nemlig også nogle lige så flotte dragetapers af horn, til rigtige stretchede huller.

Du kan få den fake dragetaper i enten sort eller hvid, du vinger blot din foretrukne farve af i boksen ved siden af billedet og før du ved af det, vil dine nye dragetapers ligge klar til dig i din postkasse :-)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-58
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake taper med drage
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Kundebilleder