Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake spiraltaper med zebrastriber

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Fake spiraltapers er i dag meget populære, så derfor får du nu via BodyMod muligheden for at få en fake spiraltaper i et anderledes design.

Designet her giver dig illutionen af et lækkert stretch på hele 6 mm. og det er helt uden du stretcher en millimeter. Selve staven der går gennem øret er nemlig kun 1,2 mm. tyk og kan derfor bruges i alle professionelt lavede ørepiercinger.

Dette fake piercingsmykke har altså både et lækkert zebradesign og den dejlige egenskab at det kan bruges af alle. Selve staven er lavet af ægte kirurgisk stål og resten af piercingsmykket er lavet af akryl. Da smykket er lavet af kirurgisk stål og akryl, kan du roligt forsætte brugen af f.eks. isotonisk saltvand og andre rensemiddler, uden at skulle bekymre dig om rust eller andet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-68
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Farve Sort/Hvid
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Sjov
Karakter
Mine venner trode virkelig at jeg havde fået en rigtig ørering Bedømt af God
Flot
Karakter
Den er super sej og ikke for stor som jeg var bange for :) men den er lidt besverlig at tage på Bedømt af R
Den er sgu sjov :)
Karakter
Synes den er super sjov og anderledes- Bedømt af Amir
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake spiraltaper med zebrastriber
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.