Fake spiraltaper med tern

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du gerne vil have det fede spiraltaper look men ikke ønsker at kaste dig ud i stretching endnu, så er dette fake piercingsmykke måske noget for dig. Taperen giver dig nemlig et 6 mm. stretch look.

Dette er en af de piercingsmykker du roligt kan benytte selvom du måske lider af diverse allergier. Denne fake spiraltaper med tern er nemlig lavet af ren kirurgisk stål og akryl. Hverken den kirurgiske stål eller akrylen frigiver nikkel. Så her er der altså tale om et sikkert smykke, som passer til alle ørepiercinger der er lavet med en standard 1,2 mm. nål/kanyle.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-45
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Akryl
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Farve Sort/Hvid
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake spiraltaper med tern
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.