Fake snoet septumpiercing med opalsten

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du få dig en super lækker fake septumpiercing i et rigtig kækt design, med en flot snoet kant. Den snoede kant er konsekvent gennem hele smykket, lige fra de to kugler i enderne og rundt om den runde opalsten i midten. Designet kunne godt minde lidt om et tov eller reb og det får smykket til at fremstå som en blanding af et rapt råt design, med en yndefuld og feminin opalsten.

Du har både mulighed for selv at vælge farve på den smukke opalsten, samt på selve smykkematerialet. Smykket i sig selv fås i enten blank eller guldfarvet, som hver især kan fås med enten en hvid, blå eller lyserød sten. Vælger du den blanke model kan den ydermere fås med en sten i en i en dejlig frisk grøn farve.

Hvis du skulle gå hen og få dig en ægte septumpiercing en dag og sidder og ærgrer dig over at du nu ikke længere kan bruge dette fede smykke, så er der også råd for det.. Dette smykke lagerføres nemlig også som en ægte snoet septumpiercing med opalsten, som du har mulighed for at opgradere til. Den ægte variant er en smule større end dette fake smykke men passer perfekt til proportionerne af en septumpiercing i næsen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-126
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 11 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 13 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Diameter på ring 9 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Stentype Syntetisk opal
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake snoet septumpiercing med opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.