Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake septumpiercing med tre sten i snoet design

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Så fin og feminin fake septumpiercing, som er perfekt til dig der elsker looket men ikke selv er piercet i næsen. Når smykket er fake, betyder det nemlig at du slet ikke behøver være piercet, for at kunne bære det. Smykkets åbning sættes ganske enkelt op om næseskillevæggen og her vil det vil sidde i spænd et stykke oppe, hvor det slet ikke kan ses, at det ikke er en ægte septumpiercing.

Denne fake septumpiercing fås i tre forskellige farver, nemlig blank, guld- eller rødguldsfarvet. Alle tre er udstyret med et flot mønster af spiralformede snoninger, med flotte mørke kontraster, som fremhæver det snoede design. Helt specifikt ses der to S-forme på hver sin side, som ender i snoede spiraler samt smukke klare sten. Der er én sten i midten, samt en sten i hver sin side.

Samlet set er det et rigtig flot design som tager sig meget forskelligt ud, alt afhængigt af hvilken farve man vælger.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-109
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 15 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 13 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Diameter på ring 9 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake septumpiercing med tre sten i snoet design
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.