Fake septumpiercing med tekst

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du på udkig efter et nyt og cool septumsmykke som ikke kræver nogen former for piercinger? Så se denne fede fake septumpiercing, der har sit helt eget unikke statement, som motiv.

Smykket er beregnet til at klemme fast om næseskillevæggen, og kan derfor bruges af alle. Da en ægte septumpiercing plejer at sidde samme sted, som der hvor dette smykke sættes fast, vil det være så godt som umuligt at se med det blotte øje, at der er tale om et fake smykke.

Smykket fås i tre forskellige varianter. Der er den søde model, med ordet "Love" skrevet under næsen, eller den lidt mere frække variant med ordet "Sexy" som motiv, og så er der selvfølgelig også den ultra kinky model, som har ordene "Blow me" som motiv på smykket. Alle tre har hvert sit unikke statement som taler for sig selv, så du skal blot vælge det statement, som taler mest til dig.

Vælg desuden selv mellem farverne blank, guld- eller rødguldsfarvet, som ligeledes præger smykket med hver deres individuelle looks.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-147
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 16 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 14 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Diameter på ring 9 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake septumpiercing med tekst
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.