Fake septumpiercing med sten og vedhæng

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis man har besluttet sig for at bære en fake septumpiercing, så kan man lige så godt gøre det med stil, og det er lige præcis hvad du her får muligheden for at gøre. Denne ultra super flotte septumpiercing er fuldstændig fake og kræver dermed ingen former for piercinger. Du stikker den ganske enkelt bare et lille stykke op i næseborene, hvor den vil sidde i spænd om næseskillevæggen, med sine to kuglebesatte ender.

Denne septum er lavet i et ekstra elegant design, med et smukt vedhæng som hænger ned fra selve septumringen. Lige der hvor ring og vedhæng mødes, smelter de sammen i en smuk rund sten, med små kugler hele vejen rundt langs kanten. Stenen er lavet med diamant-cut som betyder at den har mange små overflader, så lyset reflekteres i den, uanset hvilken vinkel det kommer fra.

Du kan frit vælge dette smykke i enten blank, guld- eller rødguldsfarvet. Den blanke model fås ydermere med både klar, turkis samt lyserød sten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-114
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 13 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 22 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Er smykket limet? Ja
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake septumpiercing med sten og vedhæng
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.