Fake septumpiercing med opalsten og vedhæng

Lagerstatus: På lager

149,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du kan sagtens prale med en lækker septumpiercing, også helt uden at have nogen former for piercinger. Det kan du nemlig bl.a. gøre med denne virkelig flotte fake septumpiercing, som er dekoreret på flere fede måder.

Smykket er udstyret med et ekstra buet vedhæng under selve septumringen, som er pyntet med små massive kugler hele vejen rundt langs ydersiden. Midt på ringen og i den øverste del af vedhænget, finder du så en sød og feminin opal sten. Stenen fås her i tre forskellige varianter, nemlig hvid, blå samt lyserød. Hvid opal siges at skabe positive vibrationer mens blå opal skulle virke fremmende på kommunikationsevnerne. Den lyserøde opal er derimod kendt for sin helende effekt og kaldes også for hjertestenen.

Den blanke model kan både fås med hvid, blå og lyserød sten mens den guldfarvede model kun fås med den hvide sten. Den blanke model kan være din mulighed for at vælge farver med lidt spræl i, mens den guldfarvede model er perfekt til dig som stiler efter et mere elegant look. Den hvide opalsten fuldender desuden det elegante look til perfektion.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-110
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 14 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 19 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Er smykket limet? Ja
Stentype Syntetisk opal
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake septumpiercing med opalsten og vedhæng
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.