Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake septumpiercing med flad plade

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Der er næsten et egyptisk kleopatra skær, over denne virkelig imponerende fake septumpiercing. Den smukke halvmåneformede flade plade, lægger sig flot under næsen, i et enkelt og tidløst design. Pladen her, passer med sine runde former, perfekt til placeringen af et septumsmykke, og ikke en sjæl vil kunne se at det ikke er en ægte septumpiercing.

Dette fake smykke sættes blot fast om næseskillevæggen, hvor det vil sidde i spænd med de to runde kugler for enderne. Placeringen sidder et stykke oppe i næsen, samme sted hvor en ægte septumpiercing normalt sidder, og vil derfor ikke kunne ses med det blotte øje.

Du kan frit vælge mellem de to meget forskellige, men lige flotte, farvevarianter. Den hæmatitfarvede har en flot grå nuance mens den guldfarvede model, har et touch af ekstra feminin elegance.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-143
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 14 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 15 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Diameter på ring 9 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake septumpiercing med flad plade
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.