Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake septumpiercing med dråbeformede opalsten

Lagerstatus: På lager

169,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du få dig et sindssygt smukt septumsmykke, selv om du slet ikke er piercet i næsen. Dette fede septumsmykke er nemlig fake og kræver slet ikke noget hul, da det blot sidder i spænd om næseskillevæggen, et lille stykke oppe i næsen. Hver ende af den halvåbne septumring, er forsynet med en lille rund kugle, for optimal komfort når smykket er i brug.

Denne fake septumpiercing er forsynet med fem gudesmykke opalsten som sidder symmetrisk placeret langs den synlige del af smykket under næsen. Stenene er alle runde, men pga. den måde de er fæstnet på, ser de dråbeformede ud. Mens den største sten sidder lige i centrum, sidder de mindste sten tilsvarende alleryderst. Det giver et rigtig flot og harmonisk helhedsindtyk i det overordnede design.

Du kan vælge mellem tre forskellige farver opalsten til dit nye fake septumsmykke. Den farve du vælger vil gå igen i samtlige sten i smykket. Den hvide sten er nok den mest nedtonede af dem alle tre men hvis du gerne vil have et smykke med en masse blikfang, kan vi også varmt anbefale både den blå samt den lyserøde variant.

Opal siges at have en inspirerende effekt på den som bærer stenen. Opal indeholder mere vand end de fleste andre sten og bliver derfor betragtet som en "vandsten".

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-102
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 15 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 17 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Diameter på ring 11 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Syntetisk opal
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake septumpiercing med dråbeformede opalsten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.