Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake septumpiercing med dobbelt turkis perlerække

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Afsindig smuk og meget speciel fake septumpiercing, som passer perfekt til dig der elsker looket med septumsmykker, uden selv at turde tage skridtet fuldt ud med en ægte septumpiercing. Her kan du nemlig få dig en fake septumpiercing, som "klemmes" fast om næsevæggen og når først den sidder der, vil det vitterligt se ud som om du har en rigtig septumpiercing.

Smykket her består af en rund ring, som kun er brudt der hvor den skal klemmes fast om næsen, og er dekoreret med en masse små smukke turkise kugler. De flotte kugler er placeret i en dobbelt perlerække, hvor den yderste række har sporadiske "huller" som tilsammen danner et rigtig flot og symmetrisk mønster i smykket. Mens den inderste række består af hele 10 små turkise kugler, så består den yderste række kun af 5 kugler.

Denne fake septumpiercing med dobbelt turkis perlerække, fås i tre forskellige varianter. Du kan vælge den i en almindelig blank udgave, en guldfarvet udgave eller en sød variant i farven rødguld, som er en guldfarve i en mere rosafarvet nuance.

Hvis du synes det er lidt for meget med hele to perlerækker på septumsmykket, kan du også med fordel tage et kig på vores fake septumpiercing med turkis perlerække, som er næsten magen til, blot kun med en enkelt perlerække.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-79
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 19 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 16 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 9 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake septumpiercing med dobbelt turkis perlerække
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.