Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake septumpiercing med 10 sten

Lagerstatus: På lager

159,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du en af dem, som synes at septumsmykker er rockerfede, men aldrig har fået nosset sig færdig til at få lavet en septumpiercing, så har vi her løsningen på problemet - En fake septumpiercing med 10 flotte og funklende sten.

Et septumsmykke skal, som navnet antyder, gå igennem septum. Denne model kræver dog ikke et hul, da de to ender blot føres op i hver sit næsebor og dermed "klemmer" om selve næsevæggen. Afstanden mellem de to ender er ca. 4 mm., og har, som du kan se på billedet, kugleformede ender, så de ikke kradser og gør skade. Bemærk at der ikke er nogen fjederfunktion eller andre bevægelig dele der kan klemme - Smykket er som det er.

Vælg mellem to grundfarver, som er henholdsvis en sølvblank udgave og en guldbelagt udgave. Begge modeller fås med forskellige farver sten. Vælg den med klare sten for et "diskret" look eller gå efter den med multifarvede sten, hvis du virkelig ønsker smæk på udseendet og en masse opmærksomhed.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-70
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 15 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 15 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake septumpiercing med 10 sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.