Fake septumpiercing af kirurgisk stål med snoet design

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Septumsmykker er super flotte og hvis du også elsker det fede og lidt rå look de giver, så er du bestemt ikke alene. At få en lavet septumpiercing kan dog være en stor beslutning, så hvis du gerne vil prøve looket af, før du tager det endelige skridt og lægger næse til nålen, så har vi her det perfekte smykke at gøre det med.

Dette super elegante smykke af ægte kirurgisk stål, er nemlig helt og aldeles fake, og kan derfor bruges helt uden piercinger. Kirurgisk stål er et yderst robust materiale, som hverken tærer, ruster eller misfarves med tiden. Det bedste ved det hele er dog at det faktisk slet ikke kan ses, at det ikke er en ægte septumpiercing, når du har smykket på. Smykket klemmes nemlig fast om næseskillevæggen, på nøjagtig det sted, hvor en ægte septumpiercing også ville have været placeret. Fordi det netop sidder placeret et lille stykke indenfor næsen, er der ikke en levende sjæl, som kan se hvorvidt smykket er ægte eller ej.

Selve smykket er yndighed uden lige, og er dekoreret med smukke snoninger, i et ensartet mønster, der mødes på midten. Det snoede design er udført som var det et spejlbillede af sig selv, med skæringslinje, eller spejlet, placeret lige i midten. Nederst er designet rundet af med tre små kugler, som bryder det snoede mønster, på virkelig elegant vis.

Du kan frit vælge mellem fire forskellige farver, som rangerer lige fra den klassiske blanke model, og helt over i det lidt mere vovede look, af en smuk multifarvet variant. Du kan selvfølgelig også vælge den gyldne middelvej, og blive den heldige ejer af en guldfarvet model, som både fås i en almindelig guldfarve, samt en flot antik guldvariant.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-157
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 18 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 16 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Er smykket limet? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake septumpiercing af kirurgisk stål med snoet design
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.