Fake septumpiercing af kirurgisk stål med snoet design

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Septumsmykker er super flotte og hvis du også elsker det fede og lidt rå look de giver, så er du bestemt ikke alene. At få en lavet septumpiercing kan dog være en stor beslutning, så hvis du gerne vil prøve looket af, før du tager det endelige skridt og lægger næse til nålen, så har vi her det perfekte smykke at gøre det med.

Dette super elegante smykke af ægte kirurgisk stål, er nemlig helt og aldeles fake, og kan derfor bruges helt uden piercinger. Kirurgisk stål er et yderst robust materiale, som hverken tærer, ruster eller misfarves med tiden. Det bedste ved det hele er dog at det faktisk slet ikke kan ses, at det ikke er en ægte septumpiercing, når du har smykket på. Smykket klemmes nemlig fast om næseskillevæggen, på nøjagtig det sted, hvor en ægte septumpiercing også ville have været placeret. Fordi det netop sidder placeret et lille stykke indenfor næsen, er der ikke en levende sjæl, som kan se hvorvidt smykket er ægte eller ej.

Selve smykket er yndighed uden lige, og er dekoreret med smukke snoninger, i et ensartet mønster, der mødes på midten. Det snoede design er udført som var det et spejlbillede af sig selv, med skæringslinje, eller spejlet, placeret lige i midten. Nederst er designet rundet af med tre små kugler, som bryder det snoede mønster, på virkelig elegant vis.

Du kan frit vælge mellem fire forskellige farver, som rangerer lige fra den klassiske blanke model, og helt over i det lidt mere vovede look, af en smuk multifarvet variant. Du kan selvfølgelig også vælge den gyldne middelvej, og blive den heldige ejer af en guldfarvet model, som både fås i en almindelig guldfarve, samt en flot antik guldvariant.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-157
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 18 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 16 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake septumpiercing af kirurgisk stål med snoet design
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.