Fake septumpiercing af kirurgisk stål med rose

Lagerstatus: Ikke på lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du virkelig gøre lidt af et kup, og få dig en bedårende smuk septumpiercing, som kan bruges helt uden piercinger. Smykket her er nemlig fuldstændig fake, men det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. En fake septumpiercing sættes op om næseskillevæggen, hvor den ganske enkelt sidder fast, så enderne sidder i spænd samme sted, hvor en ægte piercing ville være gået igennem piercinghullet - Og netop pga. den strategisk smarte placering, kan det være noget nær umuligt, at skelne en ægte septumpiercing, fra en fake.

Dette specifikke smykke er tilmed udført i et supersødt og yderst feminint design, med en yndig rose, og to detaljerede blomsterblade, som motiv. Bladene er lavet med synligt trådmønster, mens rosen er formet som om, den netop er begyndt at folde sig ud.

Dette skønne fake smykke til næsen, kan fås i fire forskellige farver. Der er de to klassiske farver, blank eller guldfarvet, som man kan bruge til stort set alt. Men hvis du godt kan lide de lidt mere unikke smykker, der ikke bare følger strømmen som alle andre, så har du også mulighed for at vælge enten en multifarvet, eller en antik guldfarvet model. Der er lidt forskelligt for enhver her, du skal blot finde det smykke, som falder mest i din smag.

Smykket er i øvrigt lavet af ren kirurgisk stål, som er et stærkt materiale, der kan holde til lidt af hvert. Kirurgisk stål er næsten umuligt at knække eller bøje, og så bliver det heller ikke misfarvet med tiden, som nogle materialer kan have en tendens til. Se evt. også vores fake septumpiercing med blomst og klar sten, hvis du er glad for de smukke og feminine design.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-154
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 18 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 16 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Diameter på ring 9 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake septumpiercing af kirurgisk stål med rose
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.