Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake plug med sten og o-ring

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 31,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du få de flotteste fake plugs til dine ører, helt uden at stretche dem. Disse fake plugs består af en kun 1,2 mm. tyk stav mens de giver indtryk af at være en plug med en diameter på 6 mm. De er ikke voldsomt store men det fremmer kun troværdigheden endnu mere, så det vitterligt vil se ud som om dine ører er stretchet når du har dem i.

Pluggen består af en stav af kirurgisk stål samt to falske plug-ender af sort akryl. Begge ender er udstyret med en sort o-ring som sidder i en lille fordybning der sikrer at den ikke lige falder af. O-ringen har ikke noget praktisk formål når pluggen er fake, den sidder der blot som pynt samt for at give smykket et ekstra pift af troværdighed som en ægte plug. Forsiden af pluggen er dekoreret med en stor flot og facétskåret sten, som fylder hele pluggen ud. Den sorte o-ring ses så som en sort kontrast kant rundt om stenen, som kan fås i enten klar, blå, rød, lyserød eller turkis.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-63
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
ser fede ud når man har dem på
Karakter
fik mine fake plugs for nylig dagen efter jeg havde bestilt dem, og bestilte en søndag... vildt...

lidt vanskelige at sætte i... altså hvis man som jeg har lange gele negle ... ;)

eneste lille anke er at staven godt måtte være et par millimeter kortere så ville den se mere ægte ud ved at klemme en smule på øret... ;) for det første fra det skal man se med hænderne for at se de ikke er ægte :)
Bedømt af Nikita
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake plug med sten og o-ring
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.