Fake plug med sten og o-ring

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du få de flotteste fake plugs til dine ører, helt uden at stretche dem. Disse fake plugs består af en kun 1,2 mm. tyk stav mens de giver indtryk af at være en plug med en diameter på 6 mm. De er ikke voldsomt store men det fremmer kun troværdigheden endnu mere, så det vitterligt vil se ud som om dine ører er stretchet når du har dem i.

Pluggen består af en stav af kirurgisk stål samt to falske plug-ender af sort akryl. Begge ender er udstyret med en sort o-ring som sidder i en lille fordybning der sikrer at den ikke lige falder af. O-ringen har ikke noget praktisk formål når pluggen er fake, den sidder der blot som pynt samt for at give smykket et ekstra pift af troværdighed som en ægte plug. Forsiden af pluggen er dekoreret med en stor flot og facétskåret sten, som fylder hele pluggen ud. Den sorte o-ring ses så som en sort kontrast kant rundt om stenen, som kan fås i enten klar, blå, rød, lyserød eller turkis.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-63
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
ser fede ud når man har dem på
Karakter
fik mine fake plugs for nylig dagen efter jeg havde bestilt dem, og bestilte en søndag... vildt...

lidt vanskelige at sætte i... altså hvis man som jeg har lange gele negle ... ;)

eneste lille anke er at staven godt måtte være et par millimeter kortere så ville den se mere ægte ud ved at klemme en smule på øret... ;) for det første fra det skal man se med hænderne for at se de ikke er ægte :)
Bedømt af Nikita
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake plug med sten og o-ring
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.