Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake plug med øje

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du hørt om øjne i nakken? Nu kan du få øjne i ørerne! Med denne fake plug har du nemlig mulighed for et øje i hver øreflip - vi kan dog desværre ikke garantere, at du kan se noget med øjnene.

Smykket du er klikket ind på er som sagt en fake plug med et øje. Smykket er lavet af kirurgisk stål og måler 1.2 mm. i trådtykkelse. Derved kan du med et simpelt ørepiercing hul skabe en illusion om, at du har en 8 mm. plug i øret/ørerne. Smykkets stav måler nemlig 6 mm. i længden, så den vil sidde ret tæt ind til øret - derved er det også utroligt svært at se, at pluggen er fake, mens den sidder i øret.

Smykkets har også, som før nævnt, et øje på fronten. Dette øje kan du selv vælge farven på. Du kan blandt andet få smykket med et rødt øje, eller med et grønt øje - klik på boksen længere oppe og vælg mellem flere farver.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-107
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Kuglestørrelse 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake plug med øje
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.