Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tilbud

Fake plug af træ

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 27,30 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du også en af dem som synes at stretches ser vildt fede ud, dog uden selv at ville stretche dine ører? Så har vi her den ultimative løsning til dig. Disse fake plugs er super flotte og er lavet af organisk materiale, nemlig træ. Staven som går gennem øret er lavet af kirurgisk stål men den er selvfølgelig ikke synlig når smykket er i brug.

De to træplader for enderne er ca. 4 mm. dybe, hvilket er med til at forstærke illusionen om at det er ægte plugs der sidder i øret. Samtidig er staven også kun 6 mm. lang så de to træplader sidder flot og tæt ind til øreflippen. De to træplader er udstyret med et skruegevind som staven skrues ind i.

Diameteren på træpladen er 10 mm. så denne fake plug vil altså give det indtryk at du har et stretch på 10 mm. i dit øre. Det er en rigtig god størrelse som hverken er så stor at den ser for voldsom eller unaturlig ud, eller for lille til at blive lagt mærke til.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-158
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake plug af træ
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.