Fake navlepiercing med stenhjerte

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 27,30 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Super enkel fake navlepiercing der med sit store stenhjerte altid forbliver en klassiker.
Så er du til det søde, feminine og klassiske, så er dette smykket for dig. Smykket kommer i den flotte blanke farve men hvor du selv vælger stenens farve. Du kan vælge imellem den klassiske klare sten, den romantiske røde, eller den super søde lyserøde sten. Alle tre farver er rigtig fine, og hvad enten du er til den ene eller den anden, så vil du med sikkerhed blive glad for dit valg.
Stenen er hele vejen rundt om kanten, og bagpå omkranset af en lukket kant, så stenen sidder godt fast i smykket.

Hvis du ikke vil have lavet en rigtig piercing, eller bare gerne vil se hvordan det ser ud til dig, er smykket her den perfekte løsning.
Ringen der sidder øverst på smykket er monteret med en lille fjeder. Det er denne der klemmer sig fast omkring det øverste af din navle, og gør at smykket sidder fast.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-96
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Totallængde 33 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 21 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake navlepiercing med stenhjerte
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.