Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake navlepiercing med snoet vedhæng og sten

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Super sød fake navlepiercing med et snoet vedhæng der afsluttes elegant med en stor sten forneden.
Den snoede del af smykket er besat med små sten på forsiden, og er med til at give piercingen ekstra liv og spil, når lyset rammer smykket. Stenen forneden hænger løst og giver et flot spil til dit smykke, da det bevægelige led som stenen er monteret i, gør at stenen har ekstra meget bevægelse til at kunne lege rundt og fange lyset.

Smykket findes i den klassiske blanke udgave, men du har valget mellem to forskellige farver sten.
Du kan vælge mellem den klassiske klare sten, som altid er smuk, og elegant. Eller du kan vælge den lyserøde, som har et mere piget udseende, men som også er super sød, og som helt sikkert vil tiltrække sig opmærksomhed til din navle.

Denne fake navlepiercing er monteret med en ring hvori der sidder en lille fjeder. Denne lille fjeder klemmer om skindet øverst på navlen, og gør at piercingen sidder fast. Denne type piercing er helt perfekt hvis du gerne vil se hvordan netop en navlepiercing ser ud til dig, eller hvis du bare godt kan lide at udsmykke din krop uden at skulle få lavet en rigtig piercing. Et fake smykke er ikke lavet til dagligdags brug. Derfor anbefaler også at du ikke benytter smykket når du går i bad, eller når du dyrker sport.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-9
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Totallængde 41 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 29 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake navlepiercing med snoet vedhæng og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images