Indlæser...

Fake navlepiercing med snoet vedhæng og sten

Udsolgt

Super sød fake navlepiercing med et snoet vedhæng der afsluttes elegant med en stor sten forneden.
Den snoede del af smykket er besat med små sten på forsiden, og er med til at give piercingen ekstra liv og spil, når lyset rammer smykket. Stenen forneden hænger løst og giver et flot spil til dit smykke, da det bevægelige led som stenen er monteret i, gør at stenen har ekstra meget bevægelse til at kunne lege rundt og fange lyset.

Smykket findes i den klassiske blanke udgave, men du har valget mellem to forskellige farver sten.
Du kan vælge mellem den klassiske klare sten, som altid er smuk, og elegant. Eller du kan vælge den lyserøde, som har et mere piget udseende, men som også er super sød, og som helt sikkert vil tiltrække sig opmærksomhed til din navle.

Denne fake navlepiercing er monteret med en ring hvori der sidder en lille fjeder. Denne lille fjeder klemmer om skindet øverst på navlen, og gør at piercingen sidder fast. Denne type piercing er helt perfekt hvis du gerne vil se hvordan netop en navlepiercing ser ud til dig, eller hvis du bare godt kan lide at udsmykke din krop uden at skulle få lavet en rigtig piercing. Et fake smykke er ikke lavet til dagligdags brug. Derfor anbefaler også at du ikke benytter smykket når du går i bad, eller når du dyrker sport.

Detaljer
SKUFake-9
LukketypeClip-On
TypeFake navlepiercing
Diameter på ring10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Totallængde41 mm.
Vedhængslængde29 mm.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fake navlepiercing med snoet vedhæng og sten
Din bedømmelse
Fake navlepiercing med snoet vedhæng og sten