Fake navlepiercing med fire sten i vedhæng

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du altid drømt om at finde ud af hvordan det vil se ud med et smukt piercingsmykke i din navlepiercing? Så har du her mulighed for at prøve at få et i navlen, helt uden at du skal have lavet hul først.

Smykket er udstyret med en let clip-on ring, der let clipser sig fast til huden og kan give dig looket af en rigtig navlepiercing, med et smukt vedhæng. Vedhænget har formen af et spejlvendt S med fire sten, som du selv kan vælge farven på, i boksen ovenfor. De fire sten er alle facetskåret, hvilket gør at de fanger meget lys og skinner flot.

Med andre ord, er det bare med at få bestilt og find ud af om en navlepiercing vil klæde dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-164
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Totallængde 49 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Vedhængslængde 37 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake navlepiercing med fire sten i vedhæng
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.