Fake navlepiercing med drømmefanger

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en fake navlepiercing, der kan fange dine onde drømme. Vedhænget på dette navlesmykke er nemlig en drømmefanger. En drømmefanger er et traditionelt indiansk håndarbejde, som er blevet brugt til at fange mareridt for den person, som sover i nærheden af den. Inde i drømmefangeren sidder der en lille dekorativ kugle - denne kugle kan du selv vælge farven på. Du kan vælge mellem tre forskellige farver, hvor det dog kun er kuglen, som er farvet. Resten af smykket vil altid være den blanke farve, som den smykket på billedet ovenfor har. For enden af navlepiercingen hænger der to fjer, hvilket også var et traditionelt vedhæng på indianernes drømmefangere.

Da dette er en fake navlepiercing kan du bruge den helt uden at blive piercet. Smykket hænger fast ved hjælp af en lille fjeder i ringen, der sidder i toppen af smykket. Denne fjeder skubber mod den lille plade, som så klemmer sig fast i din navle. Du skubber blot pladen tilbage og sætter den fast i din navle - det er super nemt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-163
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Vedhængslængde 30 mm.
Her er det kun selve vedhænget der er blevet målt. Altså delen der sidder under bundkuglen - Fra bunden af bundkuglen til bunden af vedhænget.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Er smykket limet? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake navlepiercing med drømmefanger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images