Fake næsepiercing med vinkel og sten

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Mange går rundt med tanken om at få en næsepiercing men er bange for, hvad resultatet bliver - du er måske én af dem. Med dette smykke kan du få indtrykket af, hvordan det er at have en næsepiercing, helt uden at skulle en tur forbi den lokale piercer først. Smykket består at ét stykke messing, som er blevet formet som et U og herefter belagt, for at give den en blank og skinnende overflade. På ydersiden af smykket, altså den del som kommer til at sidde og pynte på din næse, sidder der nogle små klare sten, som får smykket til at funkle.

Du kan få smykket i to forskellige udgaver, en lille og en stor - du kan se størrelsesforskellen på billedet længere oppe, den lille udgave har en kortere vinkel end den store udgave. På din lille sidder der tre små klare sten, på spidsen af vinklen og på den store sidder der en lang række af sten, fra bunden til toppen af vinklen af smykket.

Denne form for piercing kaldes også en "clip-on piercing", hvilket også betyder at den kan bruges flere steder end blot i din næse. Du kan for eksemple bruge den i øret som en ørepiercing - eller andre steder, som vi lader dig om at finde på.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-86
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake næsepiercing med vinkel og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.