Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake næsepiercing med stjerne

Lagerstatus: Ikke på lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du behøver slet ikke have en ægte næsepiercing for at kunne nyde godt af de smukke næsesmykker, for her kan du nemlig blive den heldige ejer af en super flot fake næsepiercing.

Smykket her, som fås i fire forskellige flotte farver, skal helt enkelt blot klemmes fast om næseboret, hvorefter det vil se ud som om du bærer en næsering, med en dekorativ lille stjerne på. Stjernen er lige så smuk som den er simpel og den lægger sig diskret op af næsens yderside.

Hvis du stiler efter det helt traditionelle look, vil den blanke model være et super godt valg. Du kan dog også gå den lidt mere elegante vej, og snuppe smykket i enten guld- eller rødguldsfarvet. Sidst men ikke mindst kan du også skabe rigtig meget blikfang og opmærksomhed omkring dit nye næsesmykke, ved at vælge den flotte mørkere model.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-119
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 6 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 5 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake næsepiercing med stjerne
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.