Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake næsepiercing med stjerne af sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 49,00 DKK

Nu kun: 34,30 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du også helt vild med looket af de flotte næsepiercinger, uden selv at have en? Måske mangler du modet til at lægge næse til nålen eller måske går du og spekulerer på om en næsepiercing overhovedet vil klæde dig. I så fald har vi den helt rette løsning til lige præcis dig!

Her får du nemlig en super fed og meget smuk, fake næsepiercing. Smykket kræver absolut ingen huller nogle steder og ser mindst lige så flot ud, som en ægte næsepiercing gør.

Dette fake smykke består af en sød lille stjerne med smukke klare sten, som sidder fast på en bøjle der ganske enkelt sættes op om næseboret. Stjernen vil dermed lægge sig der hvor en ægte næsepiercing normalt er placeret.

Smykket fås i tre smukke varianter, nemlig blank, guld- eller rødguldsfarvet. Alle tre er lige fine og feminine, samt udstyret med klare små sten på den flotte stjerne.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-121
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 5 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 5 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake næsepiercing med stjerne af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images