Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake næsepiercing med kors

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Flot, fake og feminint, er indbegrebet af alt det du får her, med denne super lækre fake næsepiercing. Smykket her fås i hele fire flotte farver, som alle har hver deres unikke udtryk. Hvis du går efter det helt klassiske look, vil den blanke model være det perfekte valg. Går du derimod efter et mere elegant og raffineret look, vil enten den guld- eller rødguldsfarvede variant, være det helt rigtige valg. Eller du kan gå den utraditionelle vej, og vælge den mørkegrå model, som står i skarp kontrast til huden og dermed skaber en masse blikfang.

Selve smykket er super nemt at anvende. Det klemmes blot op om næseboret hvor det vil sidde som en klemme, med det flotte kors siddende på ydersiden af næsen. Det vil se ud som om du bærer en helt almindelig næsering med et sødt lille kors på.

Bestil den fede fake næsepiercing allerede i dag, så sørger vi for at det lynhurtigt lander direkte i din postkasse.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-122
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 4 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 6 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake næsepiercing med kors
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.