Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake brystpiercing med vinger

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du er vild med brystpiercinger, men ikke helt selv tør at tage skridtet fuldt ud og få lavet en, så har du her en oplagt lejlighed til at få prøvet brystpiercing-lokket af, før du tager din endelige beslutning. Her kan du nemlig få dig en fake brystpiercing som kan bruges helt uden piercinger.

Smykket består af en rund ring som er åben i den ene ende. De to ender i ringen er begge udstyret med en lille beskyttende kugle som højner komforten under brug. Åbningen føres op om brystvorten og klemmes sammen og vupti, du har nu en super flot brystpiercing.

Men du får selvfølge ikke blot en ring, nej kan du virkelig komme til at føle dig fri som fuglen, både i egentlig forstand samt i overført betydning. For ikke nok med at du her har friheden til at vælge om du vil pierces eller ej, du får ovenikøbet en ring som er dekoreret med de sødeste små vinger på hver side. De små vinger er meget detaljeret udført med flotte mørke aftegninger som giver designet et ekstra lækkert pift.

Ringen måler 8 mm. i indvendig diameter men dette mål kan tilpasses efter behov, alt afhængig af hvor meget man klemmer ringen sammen. Der er ingen undskyldning for ikke at prøve denne flotte fake brystpiercing med vinger og hvem ved, måske bliver den det første skridt til en rigtig brystpiercing en dag.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-152
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake brystpiercing med vinger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.