15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Fake brystpiercing med vinger-15%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

49,00 kr -15%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Hvis du er vild med brystpiercinger, men ikke helt selv tør at tage skridtet fuldt ud og få lavet en, så har du her en oplagt lejlighed til at få prøvet brystpiercing-lokket af, før du tager din endelige beslutning. Her kan du nemlig få dig en fake brystpiercing som kan bruges helt uden piercinger.

Smykket består af en rund ring som er åben i den ene ende. De to ender i ringen er begge udstyret med en lille beskyttende kugle som højner komforten under brug. Åbningen føres op om brystvorten og klemmes sammen og vupti, du har nu en super flot brystpiercing.

Men du får selvfølge ikke blot en ring, nej kan du virkelig komme til at føle dig fri som fuglen, både i egentlig forstand samt i overført betydning. For ikke nok med at du her har friheden til at vælge om du vil pierces eller ej, du får ovenikøbet en ring som er dekoreret med de sødeste små vinger på hver side. De små vinger er meget detaljeret udført med flotte mørke aftegninger som giver designet et ekstra lækkert pift.

Ringen måler 8 mm. i indvendig diameter men dette mål kan tilpasses efter behov, alt afhængig af hvor meget man klemmer ringen sammen. Der er ingen undskyldning for ikke at prøve denne flotte fake brystpiercing med vinger og hvem ved, måske bliver den det første skridt til en rigtig brystpiercing en dag.

Detaljer
NavnFake brystpiercing med vinger
SKUFake-152
Kampagne-15%
LukketypeClip-On
TypeFake piercing
PlaceringSeptum
Diameter på ring8 mm.
MaterialeMessing
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fake brystpiercing med vinger
Din bedømmelse
Fake brystpiercing med vinger