Facetskåret plug af tigerøje

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du på udkig efter noget helt unikt til dit stretch, så er en plug af tigerøje et oplagt valg.
Tigerøje er navnet på et mineral, som ofte anvendes til smykker, som jo også er tilfældet her.

Farven på pluggen er brun, men nuancnen af brun kan være meget forskellig. Fælles for alle plugs af tigerøje er, at der opstår en tigerøje-/katteøjeeffekt, når stenen ses fra forskellige vinkler. Effekten kaldes også chatoyance og går kort sagt ud på, at den trådede struktur i pluggen ændrer farve alt efter vinklen den ses fra - Præcis som øjet på en tiger.

Modellen her er facetskåret, hvilket betyder at overfladen (både fronten og bagenden) er skåret i forskellige vinkler og fås i 7 forskellige størrelser, som strækker sig fra 5 mm. og helt op til 16 mm. - Du vælger selv din størrelse i boksen herover.
Bemærk venligst, at dette er et organisk materiale og at der af samme grund ikke findes to plugs der er ens. Bestiller du to stk., gør vi naturligvis alt for at sende dig to smykker der matcher hinanden bedst muligt.

Se også vores anden model, som ikke er facetskåret, men helt glat: Plug af tigerøje.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-77
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Sten
Farve Brun
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Klart en vinder
Karakter
Monster cool og fedt at de ikke er 100 procent ens. Min favorit af mange. Bedømt af JBH
Blær
Karakter
Klart den fedeste og beautiful plug Bedømt af jacob
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Facetskåret plug af tigerøje
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images