Enkel navlepiercing af 14 karat guld med klar sten

Lagerstatus: På lager

999,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du en dejlig klassisk navlepiercing af 14 karat guld i et helt enkelt design. Du bliver fri for en masse tingel tangel men får i stedet et skønt og enkelt smykke til daglig brug, som lyser langt væk af både kvalitet og god stil. Netop fordi smykket ikke har nogle løsdele eller vedhæng, egner det sig perfekt til daglig brug, uden fare for at dele skal sætte sig fast i tøjet.

Denne navlepiercing består af en 10 mm. lang stav som er udstyret med en massiv topkugle samt en bundkugle med en klar sten der er skåret med det populære "princess cut" som er kendt fra diamanter. Det firkantede snit som reflekterer lyset ekstra meget i hjørnerne hvor de skårede overflader mødes, er nemlig et af de mest populære designs indenfor diamantverdenen og selv om stenen i dette smykke ikke er en diamant, er den stadig både klassisk og skinnende smuk.

Den smukke sten bliver holdt på plads af fire små “tænder” som griber fat om stenen bagfra, fra hvert sit hjørne. Stenen sidder altså godt fastankret på sin plads i dette skønne smykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-37
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Stentype Kubisk zirkonia
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Enkel navlepiercing af 14 karat guld med klar sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.