Endeløs piercingring af akryl i fem farver

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne unikke store endeløse piercingring er lavet i akryl og fås i fem forskellige fede farver.
Dette super cool piercingsmykke er velegnet til dig der har stretchet din ørepiercing, brystpiercing eller intimpiercing.
Men igen kan vi ikke sige det nok gange, det ér kun fantasien som sætter grænser for hvordan du vil udsmykke din krop.

Dette produkt er lavet af et letvægtsmateriale, hvilket bare gøre det endnu federe at have siddende og så skal du ikke engang tænke over at få det ud når du skal bade.

Denne endeløse piercingring fås med følgende trådtykkelse:

 • 3 mm. (Diameter: 14 mm.)
 • 4 mm. (Diameter: 16 mm.)
 • 5 mm. (Diameter: 16 mm.)
 • 6 mm. (Diameter: 16 mm.)
 • 8 mm. (Diameter: 16 mm.)
 • 10 mm. (Diameter: 20 mm.)

Du kan vælge mellem disse farver:

 • Klar
 • Rød
 • Grøn
 • Blå
 • Sort

Selve ringen åbnes ved at du hiver let på det lille stykke og lukkes igen let ved at du simpelt sætter den lille tap ned i den ene side først.

Velkommen til en hel verden af unikke og farverige piercingsmykker.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-55
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Endeløs piercingring af akryl i fem farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.