Emuolie

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu tænker du sikkert at emuolien her lugter, smager og ligner noget fra en død fugl. Det gør den bestemt ikke, selvom olien faktisk udvindes fra emufuglen.
Emuolie er et lovprist produkt både blandt piercerer og tatovører, på grund af dets mange gode kvaliteter, som især kan være en stor hjælp til folk med piercinger samt stretch. Emuolie indeholder både E- og A-vitamin, som er kendt for sine reparerende samt helbredende effekter. Herudover indeholder olien også en masse gode antioxidanter som er alfa omega for en sund og velplejet hud.

Emuolie trænger hurtigt ind i huden hvor den straks blødgør uden at fedte, samtidig med at den holder huden sund og rask, med sine antiseptiske egenskaber. Hvis du har lidt tendens til rødme samt betændelse i dine piercinger, så gnid en dråbe emuolie ind i piercinghullet, et par gange om dagen. Olien kan bruges overalt på kroppen, også i munden til en øm eller irriteret tungepiercing samt til intimpiercinger.

Hvis du har stretch som lider af tynd og skrøbelig eller irriteret hud, så vil olien også være fortræffelig at bruge her. Du masserer blot en enkelt dråbe af olien ind i dit stretch som både vil give dig en øjeblikkelig følelse af lindring, mens det samtidig får sår og rifter samt rød og irriteret hud, til at hele hurtigere.

Faktisk så kan emuolien bruges til rigtig mange formål og du kan ligeledes trygt bruge det ethvert sted på kroppen. Den er ikke 100% klar i farven, men en anelse gullig og lugter ikke af noget ud over en mild olieduft, lidt i retning af olivienolie. Olien har ikke samme flydende konsistens som vand, den er mere "olieagtig" og er dermed drøj i brug. Så en lille flaske rækker rigtig langt, da der kun skal bruges en dråbe af gangen.

For optimal effekt af emuolien, bør den anvendes efter rensning af din piercing eller dit stretch, hvor den vil trænge dybt ind i huden med sin plejende samt helende effekt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Care-Emu
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Indhold 5 ml.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Emuolie
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.