Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Earcuff med vinger

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her er det perfekte øresmykke til dig som ikke er piercet, men alligevel gerne vil pynte dig lidt. Earcuffen her kan bruges af hvem som helst, og kræver slet ikke nogen former for piercinger. Det kan også være du gerne vil prøve looket af, før du beslutter om du vil pierces i ørekanten. Earcuffen skal nemlig placeres på ørets ydre kant, hvor den kan sidde højt eller lavt, alt afhængig af hvad man foretrækker.

Smykket er formet som en lille hestesko, med en kugle for hver ende. Hesteskoen sættes så blot ind over ørets kant, hvor den kan sidder der af sig selv. Kuglerne sørger både for at skåne huden, men er også medvirkende til, at smykket nemmere fastholdes, der hvor man sætter det.

De yndige små vinger, er dekoreret med spredte klare sten, som glitrer og glimter i lyset. Vingerne er placeret på den ene side af ringen, så de dækker det meste af ringen på forsiden. Det eneste man dermed lægger mærke til når smykket sidder i øret, er faktisk de søde små stenbesatte vinger.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-159
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 8 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 18 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Farve Blank
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Earcuff med vinger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.