Earcuff med sten og snoninger

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Super sød og smuk earcuff, som blot sættes på kanten af øret, helt uden brug af piercinger. Det er ideélt til en sjov aften i byen, eller blot som sødt og feminint hverdagssmykke, hvis du er typen der godt kan lide at gøre lidt ekstra ud af det. Smykket er enorm nemt at sætte på, det klemmes nemlig bare fast om ørets ydre kant, hvor det herefter bliver siddende af sig selv.

Denne earcuff er udformet i et smukt snoet mønster, med en rund facetskåret sten i midten. Når en sten er facetskåret, betyder det at den er skåret så den har mange kanter, eller overflader. Det har betydning når lyset falder på stenen, da den så vil reflektere lyset fra stort set alle vinkler, grundet de mange flader den har. Det er denne refleksion fra alle sider, som får stenen til at funkle og glitre i lyset.

Du vælger naturligvis selv om du ønsker modellen med den klare, turkise eller lyserøde sten, måske er en af de tre endda ligefrem din yndlingsfarve til smykkebrug, og så er du jo bare ekstra heldig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-141
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 11 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Earcuff med sten og snoninger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.