Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Earcuff med kugler og sten

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Virkelig smuk earcuff som kan bruges helt uden nogen former for piercinger. Smykket placeres ganske enkelt på ørets ydre kant, hvor det klemmes sammen til det sidder fast. Aldrig har det været nemmere eller mere smertefrit, at bære en fed ørepiercing.

Denne specifikke earcuff er lavet i et yderst elegant og raffineret design. Smykket er udstyret med en stor rund kugle i begge ender, som gør det nemt at få smykket til at sidde godt fast. Derudover ses en hel labyrint af små blanke kugler samt glitrende klare sten, i det delikate design, som denne earcuff bærer med stolthed.

Størrelsen er feminin og diskret, og smykket er på ingen måde for stort eller voldsomt. Ordsproget om at "less is more" kommer virkelig til sin ret, når man ser dette yndige øresmykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-134
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Farve Blank
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Earcuff med kugler og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images