Earcuff med keltisk hjerte og fransk liljekors

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Lad os starte fra toppen - selve earcuffen er udstyret med et keltisk hjertedesign, som er en slags knude de gamle keltere brugte til at vise sin kærlighed til hinanden, lidt ligesom vi gør med bryllupsringe. Under smykket hænger der et fransk liljekors, som har mange betydninger i forskellige kulturer - det står f.eks. for renlighed i den kristne tro. Hvis vi skal presse citronen yderligere, så sidder der sørme også en sort sten i korset, som bl.a. fremmer det spirituelle og ens fysiske styrke.

Nu til den lidt mere praktiske del. Smykket er lavet af ét stykke messing, som er blevet formet på sådan en måde, at den kan sidde fast i dit øre uden at falde ud i tide og utide. Smykket er herefter blevet belagt med en antik belæging, som jo så fint passer til dens "antikke" symbolikker og betydninger. Du kan vælge mellem flere udgaver af smykket, f.eks. en guld model eller en blank model - stenen i smykket vil dog altid være sort uanset hvilken du vælger.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-20
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Earcuff med keltisk hjerte og fransk liljekors
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.