Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Earcuff med firkantede sten

Lagerstatus: Ikke på lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Earcuffs er en fantastisk opfindelse - prøv og tænk, en piercing helt uden at være piercet. Man sparer både pengene og smerterne ved at blive piercet. Her er endnu én af slagsen, du kigger nemlig på en earcuff med firkantede klare sten på siden. Dette smykke er lavet af ét stykke messing, som er blevet belagt efterfølgende, for at slippe af med den gule farve, som messing har. Resultatet er en earcuff med en flot blank og skinnende belægning med klare sten langs siden.

Smykket sidder fast i øret ved hjælp af de to kugler for enden af smykket, de sidder nemlig og klemmer om dit øre og derved slipper du også for, at smykket falder ud. De firkantede sten på smykket måler 3 mm. i længden, derfor er de tilpas store til at kunne tilføre smykket noget elegance og eksklusivitet. Dette er især tydeligt når lyset rammer stenene og de begynder at funkle.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-87
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Farve Blank
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Earcuff med firkantede sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.