Earcuff med filigranhjerte

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Hjerter er en af de mest typiske designs som man ser i forbindelse med piercingsmykker - her kommer der en mere af slagsen, denne er dog lidt mere abstrakt. Du er nemlig klikket ind på en earcuff med filigranhjerte. På smykket ses det at hjerterne er skæve og overlapper hinanden langs smykkets ydersider, heraf kommer også den abstrakte del af smykkets udseende.

Smykket er lavet af messing og belagt med blandt andet 14 karat guldbelægning, hvis du vælger den almindelig guld udgave. Smykket er også besat med små klare sten rundt omkring på smykkets yderside, hvilket er den side, der kommer til at sidde og pynte din ørekant. Der sidder faktisk i alt 7 sten på smykkets yderkant - så det er også muligt for dig, at få tilfredstillet din trang til små klare sten med dette smykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-51
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Earcuff med filigranhjerte
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images