Earcuff med diamantdesign

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

En earcuff er et smykke, som ikke kræver noget hul i øret. Ringen sættes blot rundt om ørets kant, hvorefter de to ender klemmes en anelse sammen og dermed får smykket til at sidde hvor det skal. Du kan altså med få midler få looket af et piercet hul i øret.

Denne model er udstyret med en diamantform, hvor der rundt i diamantens kant er placeret en masse små sten. Du skal tage stilling til om du vil bruge smykket i højre eller venstre øre, da diamanten jo gerne skulle vende rigtigt. Diamanten sidder på ringens ene side, så den altid vil pege samme vej som fronten på dit øre.

Smykket er lavet af messing, som efterfølgende er blevet guldbelagt, for at opnå den flotte guldfarve. Det anbefales derfor ikke at have smykket på i bad, da guldbelægningen dermed ødelægges. Samtidig anbefales det heller ikke at benytte det som et hverdagssmykke

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-162
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bredde 11 mm.
Bredden er smykkets fulde bredde alt inkl. og ikke kun det stykke der går igennem huden.
Højde 9 mm.
Højden er smykkets fulde højde fra bund til top, alt inkl.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Earcuff med diamantdesign
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.