Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Dermal med tribaldesign og centersten

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Med denne dermal får du et flot og råt designet smykket, der er lavet af messing. Smykket er blevet belagt med rhodium for at slippe af med den gullige farve som messing har. Den blanke farve, som smykket har fået fra belægningen, klæder også den meget bedre. På bagsiden af smykket sidder der en skrue, der er lavet af kirurgisk stål og det er rimelig heldigt - ellers havde du jo ikke haft mulighed for at kunne bruge smykket.

Smykket er formet som et tribaldesign, hvilke ofte har en betydning. Dette tribal design kunne minde meget om et indiansk symbol, som symboliserer en kriger der vender hjem fra kamp. I midten af designet er der blevet placeret en klar centersten. Stenen tilfører smykket en smule bling og hjælper det til at virke lidt mere levende.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-79
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Farve Blank
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal med tribaldesign og centersten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.