Dermal med leopardprint

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nogle gange vil man gerne have sin dermal til at skille sig lidt ud fra mængden og hvad er så bedre end et frækt leopardprint og en skøn og opsigtsvækkende farve? Med denne fede dermal kan du være sikker på at skabe opmærksomhed omkring dit dermalsmykke, for det frække leopardmønster, skriger nærmest efter at blive både set og hørt.

Smykket her kan fås i fire forskellige farver, som danner baggrunden for det sorte leopardprint. Ønsker du et lidt nedtonet look har du mulighed for at vælge denne dermal med en hvid baggrundfarve men hvis det er blikfang og opmærksomhed du er ude efter, så fås denne model også i hele tre rappe og kække farver.

Dermal toppen har en størrelse på 5 mm. og egner sig fortræffeligt til dagligdags brug. Det friske leopardprint sidder nemlig under en klar kuppel af plast, som med sine glatte afrundede former, giver en god beskyttelse mod at smykket sætter sig fast i tøjet. Derudover beskytter det selvfølgelig også selve printet, som sidder godt beskyttet, under den klare kuppel af plast.

Du skal blot vælge din foretrukne farve og lægge den i kurven før du går videre til bestillingen og før du ved af det, er du den heldige ejer af en superfed, flot og fræk dermal med leopardprint.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-26
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 5 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal med leopardprint
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.