Dermal med glittertop

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du endelig få dig en dermal der er lige så praktisk, som den er flot. Her får du nemlig en dermal med en super smuk glittertop som rigtig kommer til sin ret når lyset falder på den. Den søde dermal vil nemlig fange lysets stråler og glitre og glimte som en hel lille sol.

Men ud over at skabe masser af positiv blikfang, så er denne dermal faktisk også helt enorm praktisk. Den smukke glittertop er nemlig beklædt med en lille transparant kuppel af plast, som giver toppen en helt glat og rund overflade. Det betyder at den ikke har så nem ved at hænge fast i tøj og andre ting og kan dermed bruges i dermals under tøjet også.

Den smukke dermal med glittertoppen er lavet af kirurgisk stål og fås i hele 10 forskellige farver. Der er alt lige fra nedtonet klar, til postkasserød og koboltblå og meget mere. Så vælg din favoritfarve og skynd dig at bestil allerede i dag, så sørger vi får at din nye flotte dermal bliver sendt direkte hjem til dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-23
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Kuglestørrelse 4 mm.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal med glittertop
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.