Dermal med design som skruemøtrik

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne dermal har et design som de færreste - En kombination af en skrue og en møtrik. Disse kan du også finde på byggepladser, men her får du dem altså i et materiale der er sikkert at have i kroppen - Kirurgisk stål. Materialet frigiver ingen nikkel og da det heller ikke kommer under huden, kan næste alle med en dermal bruge dette piercingsmykke.

Har du en one point piercing med standard 1,2 mm. gevind, så er smykket du skal bruge lige her. Skruemøtriken fås med både 6 og 8 mm. diameter, som du vælger i boksen lige oven for "Send til kurv" knappen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-7
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal med design som skruemøtrik
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.