Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Dermal formet som kors af 14 karat guld

Lagerstatus: På lager

Pris: 249,00 DKK

Nu kun: 211,65 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

14 karat guld smykker er altid noget særligt og her kommer der endnu et. Denne dermal er blevet formet som et flot og elegant kors, hvor du muligheden for at vælge mellem flere 14 karat guld udgaver. Du kan eksempelvis få smykket i en 14 karat hvidguld variant, eller den almindelige gule 14 karat guld - valget er helt op til dig.

Korset måler cirka 6x8 mm., så det er temmelig småt og diskret. Selvfølgelig spiller placeringen af din dermal base også en stor rolle i, hvor diskret smykket kan være. Uanset placeringen af din base, så vil denne dermal helt sikkert klæde den. Hvis alt dette lyder som noget for dig, så skynd dig ind og bestil i dag - inden de alle er væk.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-59
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal formet som kors af 14 karat guld
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.