Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Dermal formet som blomst med blade af sten

Lagerstatus: På lager

109,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du er netop klikket ind på denne utrolig iøjenfaldende dermal. Man kan nærmest se, hvordan den skinner igennem produktbilledet længere oppe på siden. Smykket er nemlig udstyret med en hel masse små kubisk zirkonia sten, som sidder og forestiller blade på blomsten. Du vil selv kunne se, hvor iøjenfaldende denne dermal er når lyset rammer den og stenene begynder at funkle. I midten af smykket sidder der en forhøjet sten, der giver smykket en form for dybde. Alle stenene sidder fast ved hjælp af små pinde, som er lavet af det samme materiale som resten af smykket.

Den lille skrue, der sidder på smykket - altså den, der skal skrues ned i din base - er lavet af kirurgisk stål og resten af smykket er lavet af messing. Messing-delen af smykket blevet belagt med nogle belægninger, som giver udgaverne af smykket deres forskellige farver. F.eks. så er guld udgave af smykket belagt med 14 karat guld, hvilket også øger denne udgaves eksklusivitet og elegance.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-49
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal formet som blomst med blade af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.