Dermal anchor kugle af titanium

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Med denne dermal kan du næsten ikke få et smykke der er mere enkelt. Men nogle gange er det simple, også bare bedst.
Her er der på ingen måde blevet sparet på kvaliteten, da denne dermal er lavet af titanium. Titanium er et meget stærkt materiale der ikke nemt får ridser, og så mister den aldrig farven. Altså vil din dermal blive ved med at se ud som var den næsten ny.
Titianium bliver ofte brugt at piercere, da det er et materiale som alle kan tåle, og som ikke frigiver nikkel. Det er derfor også meget anvendt af personer som har det mindste problem med ikke at kunne tåle forskellig typer metaller på, eller i kroppen.

Denne dermal findes i tre forskellige størrelser, og du vælger selv hvilken størrelse der passer bedst til din piercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Dermal-39
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dermal anchor kugle af titanium
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.